Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Epres túrófelfújt

Mostanában nagyon rá vagyunk állva a túrós ételekre, persze a miatt, mert Mr. Babánál is nagy kedvenc. Egyébként nem egy nagy evő, bár ez az alkatán - a kis daginak - nem látszik. :D Minden esetre az étkezésink korántsem mondhatóak zökkenőmentesnek, így örülök mindennek, amit hajlandó az úr elfogyasztani. Ilyen alapanyag szerencsére a túró is. Jöhet neki kenyérre kenve túrókrémként, sütiben, tésztán, de a túrófánkot és a túrógombócot is imádja. Az alábbi felfújt is nagy siker volt, próbáljátok ki Ti is. 

Hozzávalók:

4 tojás

25 dkg túró

15 dkg liszt

30 dkg görög joghurt

5 ek cukor

1 citrom

1 kk vanília aroma

30 dkg eper

Elkészítés:

Elsőként a tojásokat válaszd ketté.

A fehérjét verd kemény habbá.

A sárgáját dolgozd össze a túróval, görög joghurttal és a cukorral.

Ízesítsd vaníliával, a citrom lereszelt héjával és a levével.

Szitáld hozzá a lisztet, végül óvatosan forgasd bele a habbá vert tojásfehérjét.

Öntsd egy mélyebb tepsibe a masszát, majd kezdd el sütni 190 fokon. 

5-10 perc után szórd meg eperrel, majd süsd további 40 percig. 

Tipp: Eper helyett más gyümölccsel is elkészíthető. Mr. Baba barackkal kapta egyébként, de Gy. szerint eperrel a legjobb, így így került fel a blogra. :) 

Ha tetszett a bejegyzés, gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

0 Tovább

Vaníliás fehércsoki likőr

Ha egyszer rákap az ember a házi likőrgyártás ízére, nincs megállás. Mindig van a hűtőnkben 1-2 üveg DIY finomság. A dolog szépséghibája, hogy már elajándékoztam a kis üvegeket, így bébiételesekbe tárolom a saját fogyasztásra szánt nedűt. Csak össze ne tévesszem egyszer, mert az eddigieknél is rosszabb éjszaka vár ránk. :D Vagy épp ellenkezője és kiderül, hogy valóban működik-e ükanyáink pálinkás kenyeres baba lenyugtatós módszere. :D 

likőr vodka gasztroajándék fehércsoki fehércsokoládé tejszín kávétejszín vanília vaníliás cukor vaníliás pudingpor pudingHozzávalók:

10 dkg fehércsoki

fél liter kávétejszín

2 púpos evőkanál vaníliás cukor

1 ek vanília aroma

1 púpos evőkanál vaníliás pudingpor 

2 dl vodka

likőr vodka gasztroajándék fehércsoki fehércsokoládé tejszín kávétejszín vanília vaníliás cukor vaníliás pudingpor pudingElkészítés

A csokit tördeld egy lábosba, majd öntsd rá a tejszínt.

Olvaszd fel.

Ízesítsd a vaníliás cukorral és az aromával.

Vegyél ki a lábosból egy kis tálba egy merőkanálnyi tejszínt, majd keverd csomómentesre benne a pudingport.

Öntsd vissza a fehércsokis tejszínhez.

Folyamatos kevergetés mellett forrald fel.

Tedd félre kihűlni. (A puding miatt megbőrösödhet a teteje, így érdemes átszűrni.)

Végül add hozzá a vodkát is, majd töltsd kis üvegekbe.

likőr vodka gasztroajándék fehércsoki fehércsokoládé tejszín kávétejszín vanília vaníliás cukor vaníliás pudingpor puding

Tipp: Szuper ajándék a közelgő Anyák Napjára!

Ha tetszett a bejegyzés gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

0 Tovább

Spenótos gnocchi

Érdekes módon a spenótos ételek nagy népszerűségnek örvendenek a családunkban. Valamiért Mr. Babának még nem adtam, pedig már régóta tervben volt a kóstoltatása. Múlt vasárnap azonban az egyik szupermarketben találtam viszonylag olcsón szép leveles spenótot. Gyorsan vettem is egy csomaggal, aztán már csak annyi volt a dolgom, hogy kitaláljam, hogy milyen formában vezessem be az Úrnak. A szokásos főzeléket elvetettem, egyrészt tejet még nem ehet, másrész a pürés dolgok amúgy sem a kedvencei. Végül egy gyors szószt készítettem belőle, amihez csak kifőztem egy adag bolti gnocchit. Persze utóbbit is készítheted saját kezűleg, de mi inkább kihasználtuk a jó időt és játszótereztünk főzőcskézés helyett. Minden esetre az étel hatalmas (és egyáltalán nem várt) sikert aratott, úgyhogy úgy néz ki, Mr. Baba is folytatja a családi hagyományt és szeretni fogja a spenótot. 

Hozzávalók:

1 csomag leveles spenót

2 dl tejszín

1 gerezd fokhagyma

1 kisebb vöröshagyma

1 csomag gnocchi 

pici olaj

1+1 kk só, frissen őrölt bors

Elkészítés:

Elsőként eressz vizet egy lábosba, majd tedd fel melegedni. 

A spenótleveleket mosd meg, majd csöpögtesd le.

A hagymát és a fokhagymát pucold meg, majd előbbit vágd apróra.

Egy kevés olajon futtasd meg a hagymát és a zúzott fokhagymát, majd dobd rá a spenótleveleket is.

Fedő alatt párold, míg össze nem esnek a levelek.

Öntsd rá a tejszínt, majd ízesítsd sóval, borssal.

Melegítsd össze.

Közben, ha a víz felforrt, sózd meg, majd dobd bele a gnocchit.

Pár perc alatt feljönnek a víz tetejére, ekkor szűrd le.

Ha összemelegedett a szósz is, akkor turmixold össze, majd tálalhatsz is. 

Tipp: Egy kis reszelt sajt sem rontja el. :) 

Ha tetszett a bejegyzés gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

0 Tovább

Túrós táska

Régen totál azt hittem, hogy friss, házi péksütit készíteni nagyon macerás és viszonylag nehéz feladat. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy kis csalással, bolti leveles tészta felhasználásával fél óra alatt össze lehet dobni uzsonnára egy jó kis mazsolás túrós batyut. Energiabefektetés szinte nulla, így szerintem nagyon megéri házilag sütni a családnak, mert tapasztalatból mondom, hogy nagyon hálásak lesznek érte. Legalábbis nálunk Gy.-nek nagyon bejött, Mr. Baba pedig első kóstolásnál köszönte szépen nem kérte (persze a "tecsógazdaságosért" oda van), de másodjára már ő is benyomott belőle egy adagot. 

túró túrós táska túrós batyu joghurt tejföl narancs citrom mazsola leveles tészta ráérős reggelik édességek

Hozzávalók:

1 csomag leveles tészta

50 dkg túró

5 dkg mazsola

1 narancs/citrom

2 ek joghurt/tejföl

3 ek porcukor

1 tojás

túró túrós táska túrós batyu joghurt tejföl narancs citrom mazsola leveles tészta ráérős reggelik édességek

Elkészítés:

A túrót öntsd egy nagy tálba és keverd ki a tejföllel/joghurttal és a porcukorral.

Ízesítsd a narancs/citrom lereszelt héjával.

Dolgozd bele a mazsolát is.

túró túrós táska túrós batyu joghurt tejföl narancs citrom mazsola leveles tészta ráérős reggelik édességek

A leveles tésztát nyújtsd 2-3 mm vékonyra, majd vágd kb. 10x10 cm-es négyzetekre.

Mindegyik négyzet közepébe halmozz 1-1 evőkanálnyi mazsolás túrót, majd hajtsd fel a széleket és középen csippentsd össze.

Jól nyomkodd össze az illesztéseknél, nehogy szétnyíljanak a batyuk sütés közben.

Kend le őket felvert tojással, majd sorakoztasd sütőpapírral bélelt tepsire őket.

Süsd 200 fokra előmelegített sütőben 12 percet, majd adj neki még 2 perc légkeverést. 

túró túrós táska túrós batyu joghurt tejföl narancs citrom mazsola leveles tészta ráérős reggelik édességek

Ha tetszett a bejegyzés gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

0 Tovább

Fokhagyma krémleves

Megkérdeztem Gy.-t, hogy szerinte mit írjak bevezetőnek a fokhagyma krémlevesről. Ő a maradék csokitojásokat majszolva, csupán annyit mondott, hogy írjam azt róla, hogy finom. :D Nem túl bőbeszédű ilyen téren az tény, de imádom, hogy az eddigi 9 évünk alatt, - ha jól emlékszem -1 olyan általam készített étel volt, amit nem evett meg jóízűen. Valamilyen tejszínes padlizsános tésztát készítettem, a szószt pedig végső elkeseredésemben még le is turmixoltam. Így még kevésbé volt ehető, de 1-1 adaggal így is lenyomtunk belőle. Na, arra a tésztára nem mondta, hogy finom, de ezt a levest valóban nagy élvezettel fogyasztotta, szóval higgyetek neki, tényleg jó kis ebéd lesz belőle.  

fokhagyma hagyma liszt tejszín rozmaring húsleves alaplé leves fincsi ebédek bor fehérbor pirítós sajt

Hozzávalók:

2 nagy fej fokhagyma

1 közepes vöröshagyma

1 dl fehérbor

1 l húsleves alaplé

2 dl sűrű tejszín

só, bors ízlés szerint

1 ág rozmaring

2 ek olaj

1 púpos ek liszt

fokhagyma hagyma liszt tejszín rozmaring húsleves alaplé leves fincsi ebédek bor fehérbor pirítós sajt

Elkészítés:

A fokhagymát és a hagymát pucold meg, utóbbit aprítsd fel.

Hevíts egy kevés olajat, majd futtasd meg rajta a hagymát és a zúzott fokhagymát.

Öntsd fel húsleves alaplével, majd ízesítsd sóval, borssal, rozmaringgal.

Mehet hozzá a bor is.

Forrald össze.

Öntsd egy kisebb edénybe a tejszínt, majd keverd el benne a lisztet és adj hozzá 2-3 merőkanálnyi levest.

Öntsd a tejszínes keveréket vissza a nagy lábosba, majd melegítsd össze az egészet.

Tálald sajtos pirítóssal. 

fokhagyma hagyma liszt tejszín rozmaring húsleves alaplé leves fincsi ebédek bor fehérbor pirítós sajt

Ha tetszett a bejegyzés gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

0 Tovább

Reggeli Smoothie-k 2.

Tavaly ilyenkor már volt egy smoothie-s posztom, amit akkor nagyon szerettetek, úgyhogy arra gondoltam, hogy idén tavasszal is hozok egy hasonlót. Az "apropó" ugyan már lassan 1 éves, de ugyanúgy fontosnak tartom a megfelelő mennyiségű vitamin bevitelt mindkettőnknek. Sőt, ennyi energiát szerintem az elmúlt 10 évben nem használtam el, mint az előző néhány hónapban, így nagyon nem árt a pótlás. :D Smoothie-ra fel! 

smoothie turmix eper málna szeder erdei gyümölcs joghurt kókusz tej vanília ráérős reggelik

Erdei gyümölcsös-kókuszos smoothie

Hozzávalók:

10 dkg eper

5 dkg szeder

5 dkg málna

3 ek kókuszreszelék

1 kicsi natúr joghurt

fél dl víz

smoothie turmix eper málna szeder erdei gyümölcs joghurt kókusz tej vanília ráérős reggelik

Vaníliás szedres smoothie

Hozzávalók:

20 dkg szeder

2 dl tej

1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:

A gyümölcsöket mosd meg, dobd be a smoothie makerbe (igen, már ilyen is van).

Add hozzá a folyadékot, majd ízesítsd.

Végül zúzd le és behűtve tálald.

smoothie turmix eper málna szeder erdei gyümölcs joghurt kókusz tej vanília ráérős reggelik

Ha tetszett a bejegyzés gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

0 Tovább

Vörösáfonyás zabpelyhes keksz

Nem tudom, hogy létezik-e az a mennyiségű csoki, süti és édesség, ami a mi háztartásunkban nem találna gazdára, de tény, hogy hihetetlen adagot tudunk pillanatok alatt elpusztítani a finomságokból. Szerencse, hogy ennek ellensúlyozására elég aktív életet is élünk. Mr. Babán is már most látom, hogy sokkal nyitottabb az édes ízekre, jobban csúsznak a nasik, a gyümölcsök, mint a zöldséges, húsos fogások. Igazság szerint nem is érezném teljesen fairnek, ha tiltanám minden finomságtól, miközben mi kétpofára toljuk a csokikrémes kalácsot habos kakaóval. Éppen ezért próbálok egy arany középutat tartani, ami az édességeket illeti, és az átlagos sütiknél egy fokkal egészségesebb finomságokat gyártani, amiből ha eszik pár falatot, nem dől össze a világ. keksz vörös áfonya aszalt áfonya liszt cukor vaj zabpehely édességek banán tojásHozzávalók:

1 tojás

1 banán

8 dkg vaj

1/3 bögre barna nádcukor

1 bögre teljes kiörlésű liszt

1/2 csomag sütőpor

1/2 bögre aszalt vörös áfonya

1 bögre zabpehely

keksz vörös áfonya aszalt áfonya liszt cukor vaj zabpehely édességek banán tojás

Elkészítés:

A vajat keverd habosra a cukorral és a tojással.

A lisztet szintén dolgozd össze a sütőporral, majd add az előzőekhez.

Mehet hozzá a banán, a zabpehely és a vörösáfonya is.

Kiskanállal tegyél kis halmokat sütőpapíros tepsire, majd süsd a kekszeket 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 percig. 

keksz vörös áfonya aszalt áfonya liszt cukor vaj zabpehely édességek banán tojás

Ha tetszett a bejegyzés, gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

0 Tovább

Narancsos, mascarpone krémes mákos szelet

A hétvégén végre tényleg beköszöntött a tavasz, ami számomra azt is jelenti, hogy lassan jönnek a fincsi friss gyümölcsök is. Persze még egy darabig várni kell, míg a hazai cseresznye, meggy és a régen várt eper megkezdik a sort, de addig is örüljünk az import déli gyümölcsök nonstop rendelkezésre állásának. Nem volt ez ugye mindig így. Ennek örömére egy narancsos sütemény, ami a mákos piskóta kedvelőinél tuti sikert arat. Szuper párosítás a markánsabb tészta, az üde mascarpone krémmel.  

Hozzávalók a piskótához:

5 tojás

20 dkg cukor

10 dkg vaj

1 kk vanília aroma

2,5 dl tej

30 dkg liszt

1 csomag sütőpor

10 dkg darált mák

Hozzávalók a krémhez:

25 dkg mascarpone

2 púpos ek sűrű görög joghurt

10 dkg porcukor

1 narancs

Elkészítés:

A sütőt melegítsd elő 170 fokra.

A tojásokat válaszd ketté, a fehérjét verd kemény habbá.

A sárgáját keverd ki a cukorral, a vajjal és a vanília aromával.

A lisztet dolgozd össze a sütőporral, a mákkal és a sóval.

A tejjel felváltva adagold a cukros masszához.

Végül forgasd bele a habbá vert tojásfehérjét is.

Egy nagyobb tepsit bélelj ki sütőpapírral, majd öntsd bele a masszát.

Süsd kb. 40 percig. 

Közben állítsd össze a krémet.

A mascarpone-t keverd ki a joghurttal és a porcukorral.

A narancs héját reszeld le, majd ezt is add a krémhez.

Facsard ki a levét is, majd ízlés szerint csorgasd a krémbe. 

Ha megsült a süti, hagyd kihűlni, majd húzd le róla a sütőpapírt.

Kend meg a narancsos krémmel, majd fogyasztásig tedd hűtőbe, hogy könnyebb legyen szeletelni.

Ha tetszett a bejegyzés gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

0 Tovább

Kókuszos epres muffin

Húsvét körül minden évben újra felkerül a boltok polcaira az egyik kedvenc gyümölcsöm, az eper. :) Persze ilyenkor még messze nem a hazai ízvilág köszön vissza, de ne legyünk telhetetlenek, jól jön 1-1 doboz így is. Nálunk is hoz minden évben a Nyuszi, én pedig megpróbálom jól beosztani, hogy minél tovább tartson. Persze ebből következik, hogy az utolsó néhány szem, már szebb napokat is látott, így mehet a sütibe. Például egy jó kis kókuszos muffinba. 

Persze nem csak friss gyümölcsből, hanem fagyasztott eperből is elkészíthető, ha még van tavalyról néhány csomag. 

kókusz muffin gyors muffinok édességek eper liszt cukor tej sütőpor olaj tojásHozzávalók: (1bögre=1,5 dl)

1 bögre cukor

1 nagy tojás

1 bögre tej

fél bögre olaj

2 bögre liszt

1 zacskó sütőpor

1 mk só

1 kis zacskó kókuszreszelék (200 g)

20 dkg eper

kókusz muffin gyors muffinok édességek eper liszt cukor tej sütőpor olaj tojás

Elkészítés:

Elsőként az epreket mosd meg, csumázd ki, majd vágd nagyobb darabokra.

A sütőt melegítsd elő 180 fokra és készítsd elő a muffin formádat.

Üsd egy nagy tálba a tojást, majd verd fel a cukorral. Mehet hozzá az olaj is.

Keverd össze a lisztet, a sütőport, a sót és a kókuszreszeléket, majd a tejjel felváltva adagold a cukros masszához.

Jó alaposan dolgozd össze az egészet.

Végül szórd bele az eper darabokat is. 

Adagold a gyümölcsös-kókuszos tésztát a muffin formádba, majd süsd 180 fokon kb. 20 percig. 

kókusz muffin gyors muffinok édességek eper liszt cukor tej sütőpor olaj tojás

Ha tetszett a bejegyzés, gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról. 

0 Tovább

Csokoládés mandulás kalács

Ez az 5. húsvétunk Gy.-vel azóta, mióta elköltöztünk otthonról, de valahogy még mindig nem sikerült kialakítani saját szokásokat. Persze ennek az a fő oka, hogy általában szombaton az egyikünk, vasárnap a másikunk szüleinél húsvétolunk, így nem is igazán volt idő saját nyuszizásra. Azért az unokatesókkal minden évben össze hozunk egy kis tojásfestős, sütisütős hangolódást, illetve a sonka, tojás nálunk sem hiányozhat. Idén persze az eddigieknél lelkesebbek vagyunk, hiszen ez lesz Mr. Baba első húsvétja. Már hetek óta gyűjtögetem a kis ajándékokat, amiket majd elrejtünk a kertbe és reményeim szerint a kis cukiság majd - szülői segítséggel - felfedezi. Mivel csokit még nem eszik, inkább udvari játékokat vadásztam össze. Hoz a nyuszi buborékfújót, homokozó játékot, szélforgót, labdát, sőt utolsó pillanatban sikerült a hőn áhított nyuszibiciklit is beszerezni. (Áááá, nem vittük túlzásba. :D) A nyuszizás mellett, persze kitaláltam már pár szabadtéri programot a hétvégére, illetve finom falatokat is. Elsőként az alábbi kalácsot

Minden esetre remélem, hogy idén sikerül kialakítani egy jó kis rendszert, ami Mr. Baba kis életében majd meghatározó lesz.

kalács húsvét karácsony ráérős reggelik kakaó kakaópor mandula liszt cukor élesztő víz citrom tej

Hozzávalók 2 kalácshoz:

Hozzávalók a tésztához: 

55 dkg liszt

10 dkg cukor

1 tasak szárított élesztő (7 grammos)

pici só

1 citrom reszelt héja

3 db tojás

1,2 dl langyos víz

15 dkg puha vaj

Hozzávalók a töltelékhez:

4 ek kakaópor

5 dkg vaj

5 ek tej

szeletelt mandula

kalács húsvét karácsony ráérős reggelik kakaó kakaópor mandula liszt cukor élesztő víz citrom tej

Elkészítés:

Mindent langyosan használunk fel, ezért érdemes már előre kikészíteni a hozzávalókat.

A lisztet öntsd egy nagy tálba.

Add hozzá a cukrot, sót, élesztőt.

Reszeld bele a citrom héját, majd üsd hozzá a tojásokat és csorgasd hozzá a langyos vizet.

Gyors mozdulatokkal dolgozd össze a tésztát.

Meleg helyen, letakarva keleszd minimum egy órát, míg a duplájára nem nő.

Közben készítsd elő a tölteléket. A vajat olvaszd meg, majd keverd bele a kakaóport és a tejet.

Ha megkelt, vedd ketté a tésztát.

Lisztezett deszkán nyújtsd kb. A/4-es méretű téglalappá az egyik tészta gombócot.

Kend meg a csokiszósz felével, szórd meg mandulával, majd csavard fel. Vágd végig középen, majd az alábbi kép alapján csavard meg a szárait. 

kalács húsvét karácsony ráérős reggelik kakaó kakaópor mandula liszt cukor élesztő víz citrom tej

Szórd meg a tetejét is szeletelt mandulával.

Tedd egy hosszúkás formába (pl. gyümölcskenyér), majd keleszd további egy órát. Ismételd meg ugyanezt a másik tészta darabbal. 

Süsd kb. fél órát 190 fokon a kalácskákat, majd gyűjtsd be a bókokat.

Tipp: Persze lehet más tölteléket is használni. Például nutellát, olvasztott csokit, lekvárt. Meg lehet szórni aszalt vagy kandírozott gyümölcsökkel, egyéb magvakkal, csonthéjasokkal.  

kalács húsvét karácsony ráérős reggelik kakaó kakaópor mandula liszt cukor élesztő víz citrom tej

További húsvéti recepteket itt találsz:

Medvehagymás túróval töltött batyuk

Húsvéti kekszek készítése gyerekekkel

Húsvéti epres muffin

Répatortás muffin

Boci szelet

Ünnepi kakaós kalács

Krémsajtos, medvehagymás kiflik

Töltött tojás

Húsvéti rugelach

Sonkás krumpli csónakok

Húsvéti sonkás rétes

Medvehagymás lepény

Sonkás-tormás ricottakrém

Tavaszi tojássaláta

Medvehagymás pogi

Mákos linzer

Túrós pogácsa

 

0 Tovább

Főzni jó sütni még jobb

blogavatar

Sziasztok, Dóri vagyok a blog írója. Ha olyan recepteket és ötleteket keresel, amiket könnyen, gyorsan, kevés tapasztalattal is el tudsz készíteni, olvass tovább! Vigyázat, desszertek túlerőben! :) Jó sütés-főzést!

Legfrissebb bejegyzések

Címkefelhő

édességek (173),tojás (129),liszt (118),cukor (116),vaj (76),tej (66),vendégvárók (49),joghurt (49),tejföl (48),sütőpor (48),citrom (47),karácsony (45),fincsi ebédek (45),hagyma (42),sajt (40),ráérős reggelik (39),advent (39),csokoládé (39),túró (38),kakaópor (37),adventi naptár (36),olaj (36),habtejszín (36),paradicsom (35),fahéj (33),eper (32),rohanós vacsorák (32),tejszín (32),narancs (31),fokhagyma (31),gyors muffinok (30),porcukor (29),barack (28),bazsalikom (27),krumpli (27),mascarpone (25),meggy (25),csoki (25),leveles tészta (24),vaníliás cukor (24),vanília (24),étcsokoládé (23),sonka (22),dió (20),pohárkrémek (20),húsvét (19),ribizli (18),málna (18),lekvár (18),(18),répa (17),élesztő (17),alma (16),keksz (16),kakaó (15),leves (15),snidling (14),szeder (14),saláta (14),pite (14),puding (13),őszibarack (13),piskóta (13),sárgabarack (13),fehércsoki (13),kolbász (12),petrezselyem (12),oregánó (12),gyümölcs (12),muffin (12),szegfűszeg (12),krémsajt (12),kókusz (12),paradicsomszósz (11),étcsoki (11),kukorica (11),gasztroajándék (10),görög joghurt (10),áfonya (10),bonbon (10),csirkemell (10),paprika (10),bors (10),zöldfűszer (10),spenót (9),majonéz (9),méz (9),brownie (9),lilahagyma (9),tészta (9),rozmaring (9),olívaolaj (9),torta (8),póréhagyma (8),dekorcukor (8),sajtkrém (8),sütőtök (8),mustár (8),krémleves (8),halloween (8),banán (8),cseresznye (8),zabpehely (8),kókuszreszelék (8),rétes (8),kelttészta (7),mák (7),palacsinta (7),medvehagyma (7),szilva (7),újhagyma (7),ánizs (6),aszalt áfonya (6),bor (6),farsang (6),trüffel (6),anyák napja (6),likőr (6),tejcsokoládé (6),szódabikarbóna (6),chili (6),kaliforniai paprika (6),ricotta (6),fánk (6),rugelach (6),baracklekvár (6),fehércsokoládé (6),tök (5),rizs (5),levendula (5),hidegtál (5),csoki pasztilla (5),pogácsa (5),szalonna (5),mandula (5),kávé (5),marcipán (5),babapiskóta (5),réteslap (5),uborka (5),görögjoghurt (5),burgonya (5),fehérbor (5),olívabogyó (5),pizza (5),gyorsvacsi (5),nutella (5),kandírozott narancs (4),bacon (4),mogyoró (4),sajttorta (4),vanília aroma (4),zabkeksz (4),borsó (4),valentin-nap (4),cukkini (4),mandarin (4),zselatinfix (4),erdei gyümölcs (4),körte (4),cheesecake (4),káposzta (4),csirke (4),kivi (4),szalámi (4),barnacukor (4),eperlekvár (4),gyümölcskenyér (4),zöldség (4),menta (4),kefír (3),gesztenye (3),Rohanós vacsorák (3),mozzarella (3),chili paprika (3),csicseriborsó (3),tócsni (3),gofri (3),fetasajt (3),étkezési keményítő (3),virsli (3),aprósütemény (3),blogkóstoló (3),besamel (3),mézeskalács fűszerkeverék (3),tortazselé (3),szülinap (3),aszalt gyümölcs (3),mézeskalács (3),befőzés (3),búzadara (3),mazsola (3),citromfű (3),kávétejszín (3),ehető ajándék (3),lekvárfőzés (3),fondant (3),szezámmag (3),darált hús (3),tortilla (3),torma (3),vöröshagyma (3),amerikai palacsinta (3),brokkoli (3),mexikói (3),csiga (3),víz (3),rum (3),linzer (3),kalács (3),pirospaprika (3),lepény (3),mártogatós (3),lasagne (3),olajbogyó (3),cékla (3),szilveszter (3),pizzaszósz (3),feta (2),alaplé (2),zöldborsó (2),knorr (2),parmezán (2),majoranna (2),promóció (2),vodka (2),keményítő (2),szerecsendió (2),fagyi (2),kuglóf (2),ananász (2),ételfesték (2),müzli (2),zselatin (2),margarin (2),raffaello (2),fehér csokoládé (2),gyümölcsrizs (2),bukta (2),fagylalt (2),jégkrém (2),nyaralás (2),csokikrém (2),mogyorókrém (2),aszalt szilva (2),penne (2),magyarprovence (2),dzsemfix (2),salsa szósz (2),levendulabirtok (2),pálinka (2),grillcsirke (2),pasztilla (2),turmix (2),cheesecake brownie (2),oreo keksz (2),linzertészta (2),sütipecsét (2),gyerekek (2),Édességek (2),tejszínhab (2),tésztasaláta (2),szörp (2),jalapeno (2),teljes kiőrlésű liszt (2),bab (2),készülődés (2),zsömle (2),darált keksz (2),mozarella (2),zsír (2),töltött tojás (2),chorizo (2),pizzagolyó (2),zserbó (2),Gyors muffinok (2),pesto (2),aszalt paradicsom (2),gyümölcskosárka (2),feta sajt (2),füstölt sajt (2),juhtúró (2),kókusztej (2),lime (2),cukormáz (2),smoothie (2),curry (2),bögrés (2),zsemlemorzsa (2),alkohol (2),gyors vacsorák (2),ehető ajándékok (2),hamburger (2),meggybefőtt (2),bodza (2),balzsamecet (2),piskótatekercs (2),bodzaszörp (2),sűrített tej (2),pompos (2),háztartásikeksz (1),vaníliarúd (1),mézeskalácsfűszer (1),graham liszt (1),barna cukor (1),baileys (1),körözött (1),sütésnélkül (1),író (1),narancslé (1),blondie (1),kevert (1),karfiol (1),besamel mártás (1),füge (1),bögrés sütemény (1),aranygaluska (1),rumaroma (1),fügelekvár (1),túró rudi (1),kínai (1),szójaszósz (1),kakaóscsiga (1),töltött krumpli (1),pillecukor (1),lasagne tészta (1),hidegtálak (1),szilvalekvár (1),mézeskalács fűszer (1),vanília puding (1),puncs puding (1),méteres kalács (1),tejberizs (1),maszatolós torta (1),clafoutis (1),barackpüré (1),krumplilángos (1),gnocchi (1),vörös áfonya (1),mexikói alap (1),kávélikőr (1),húsleves alaplé (1),pirítós (1),túrós batyu (1),túrós táska (1),tejpite (1),cseresznye lekvár (1),mérésnélkül (1),bögréssüti (1),nektarin (1),nyár (1),tejpor (1),raffaello golyó (1), (1),citromsav (1),levendulás (1),rétesliszt (1),psikóta (1),tejcsoki (1),vonat (1),gyertya (1),nudli (1),tiramisu (1),vaníliás pudingpor (1),szóda (1),barackpálinka (1),knorr 100%természetesalapok (1),trnd (1),vanília kivonat (1),főzőkrém (1),aprósüti (1),édesség (1),chilis bab (1),bögrés süti (1),knorr 100% természetes alapok (1),bolognai (1),zödfűszer (1),daráltkeksz (1),monoszló (1),masni (1),moszonló (1),kiszúró (1),mogyoróvaj (1),erőspaprika (1),császármorzsa (1),gesztenye massza (1),ehetőajándék (1),aszaltsárgabarack (1),aszaltbarack (1),aszaltgyümölcs (1),kenyér (1),kruton (1),denevér (1),saj (1),gorgonzola (1),lila hagyma (1),citromlé (1),narancslekvár (1),vajkrém (1),barbérlevél (1),koriander (1),ballagás (1),ciabatta (1),hawaii (1),bevonat (1),tahini (1),munkaebéd (1),Ráérős reggelik (1),Vendégvárók (1),hús (1),töltelék (1),eperszósz (1),karaj (1),habfixáló (1),mákosguba (1),kapcsolat (1),paradicsomkonzerv (1),lecsó (1),bográcsozás (1),szalonnasütés (1),csilipaprika (1),csokipasztilla (1),bagett (1),kuszkusz (1),grillezés (1),velence (1),savanyúság (1),kovászos uborka (1),teszínhab (1),gyömölcs (1),pizzafeltét (1),csokiszósz (1),töltött hús (1),olaszrizling (1),quesadilla (1),nachos (1),penne (1),sonkatekercs (1),töltött karaj (1),áfonyalekvár (1),reggeli (1),borkóstoló (1),képviselő fánk (1),gyümölcslé (1),képviselőfánk (1),zöldbab (1),koktél (1),buli (1),rukkola (1),krém (1),muffinok (1),smarties (1),zselé (1),Anyák Napja (1),csokiskeksz (1),street food (1),hamburgerhús (1),ketchup (1),grillkolbász (1),cookies (1),vacsora (1),kelt tészta (1),tavasz (1),sztrapacska (1),péksütemény (1),csokissüti (1),hámozott paradicsom (1),panír (1),paradicsom püré (1),aprósütemények (1),sós aprósütemények (1),karácsonyi ebéd (1),ebédmenü (1),desszert (1),főétel (1),zeller (1),tárkony (1),jelmez (1),gumicukor (1),dekoráció (1),kifli (1),krumplifánk (1),mákos guba (1),aszalvány (1),kandírozott gyümölcs (1),rizskoch (1),avokádó (1),szaloncukor (1),sárgarépa (1),fehérrépa (1),karalábé (1),zeller (1),étcsokokoládé (1),gesztenyemassza (1),majonézes burgonya (1),franciasaláta (1),zöldségkeverék (1),fatörzs (1),bejgli (1),hab (1),szósz (1),salsa (1),krumplipüré (1),köret (1),túrókrém (1),ragu (1),sertéslapocka (1),lapocka (1),sertés (1),VKF (1),pulykamell (1),rántott (1),panírozás (1),rántott tök (1),steak burgonya (1),SAD! (1),ősz (1),vörösbor (1),kakaós csiga (1),meggylekvár (1),kandírozott narancshéj (1),almáspite (1),tökfaragás (1),olíva bogyó (1),sütögetés (1),köménymag (1),lilakáposzta (1),pizzás csiga (1),sajtos roló (1),kacsacomb (1),kacsa (1),ecet (1),párolt lilakáposzta (1),churros (1)

Utolsó kommentek