A körözött nálam valahogy olyan jó kis tavaszi étel. Nem is kell mellé más, csak friss pékáru és minél több, fincsi, ropogós zöldség. Jöhet ilyenkor az újhagyma, a hónapos retek, de az uborkát, a paprikát és a koktél paradicsomot sem vetem meg. :) Nagyon fel tudja dobni a reggeliket 1-1 ilyen szendvicskrém, úgyhogy bátran készítsétek el.

túró tejföl mustár pirospaprika hagyma körözött ráérős reggelik

Hozzávalók:

25 dkg túró

2 ek tejföl

1 púpos kk mustár

1 kk piros arany

1 csapott kk só

1 kk pirospaprika

frissen őrölt bors

1 kisebb hagyma

túró tejföl mustár pirospaprika hagyma körözött ráérős reggelik

Elkészítés:

Elsőként a túrót törd át egy villával, majd add hozzá a tejfölt és a fűszereket.

A hagymát pucold meg, vágd apróra, majd ezt is szórd a túróhoz.

Jó alaposan keverd össze az egészet.

Tálalás előtt hűtsd be, úgy az igazi. :)

túró tejföl mustár pirospaprika hagyma körözött ráérős reggelik

Ha tetszett a bejegyzés gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.