A körözött nálam valahogy olyan jó kis tavaszi étel. Nem is kell mellé más, csak friss pékáru és minél több, fincsi, ropogós zöldség. Jöhet ilyenkor az újhagyma, a hónapos retek, de az uborkát, a paprikát és a koktél paradicsomot sem vetem meg. :) Nagyon fel tudja dobni a reggeliket 1-1 ilyen szendvicskrém, úgyhogy bátran készítsétek el.
Hozzávalók:
25 dkg túró
2 ek tejföl
1 púpos kk mustár
1 kk piros arany
1 csapott kk só
1 kk pirospaprika
frissen őrölt bors
1 kisebb hagyma
Elkészítés:
Elsőként a túrót törd át egy villával, majd add hozzá a tejfölt és a fűszereket.
A hagymát pucold meg, vágd apróra, majd ezt is szórd a túróhoz.
Jó alaposan keverd össze az egészet.
Tálalás előtt hűtsd be, úgy az igazi. :)
Ha tetszett a bejegyzés gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.
Utolsó kommentek