Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Strawberry cheesecake brownie

A brownie kitalálója a szememben egy isten. (Állítólag egy szórakozott cukrász elfelejtett sütőport tenni a csokoládé torta piskótájába és így készült el az első édes, ragacsos finomság.) A sajttorta első megalkotója szintén. A cheesecake brownie pedig maga a mennyország. No, én ezt csodálatos süteményt még megspékeltem egy kis eperrel. Azt hiszem ennél már nem lehet jobb. :D Vagy mégis? Van esetleg ötletetek? 

brownie cheesecake cheesecake brownie édességek eper étcsokoládé csokoládé vaj tojás liszt cukor kakaópor lekvár krémsajt joghurt

Hozzávalók a brownie alaphoz:

4 tojás

20 dkg cukor

20 dkg vaj

15 dkg liszt

2 ek jó minőségű kakaópor

15 dkg étcsokoládé (magas kakaótartalmú)

Hozzávalók a krémsajtos réteghez:

25 dkg krémsajt

1 tojás

1 kis doboz joghurt

2 ek kristálycukor

+30 dkg eper

+3 ek eperlekvár (lehetőleg hígabb)

brownie cheesecake cheesecake brownie édességek eper étcsokoládé csokoládé vaj tojás liszt cukor kakaópor lekvár krémsajt joghurt

Elkészítés:

Elsőként a sütőt melegítsd elő 180 fokra és készíts elő egy nagyobb, sütőpapírral kibélelt tepsit.

A brownie tésztához a kockákra tört csokit, gőz fölött, olvaszd össze a vajjal.

Közben a tojást keverd ki a cukorral.

A lisztet és a kakaóport dolgozd össze, majd szitáld a tojásos-cukros keverékbe.

Az olvasztott csokis vajat, szintén öntsd az előzőekhez. Keverd össze, majd egyengesd a tepsibe.

A krémsajtos réteghez, tedd egy nagy tálba a hozzávalókat, majd dolgozd össze. 

Öntsd a csokis brownie réteg tetejére.

Az epreket mosd meg, a nagyobbakat szeleteld fel és pakold meg jó alaposan a gyümölcsökkel a sütit.

A lekvárt melegítsd fel, majd kanalazz kisebb adagokat a sütire. Egy villával kicsit húzkodd össze a krémsajtos réteggel, hogy márványos hatása legyen. 

Tedd a sütőbe és süsd kb. 40 percig.

brownie cheesecake cheesecake brownie édességek eper étcsokoládé csokoládé vaj tojás liszt cukor kakaópor lekvár krémsajt joghurt

Ha tetszett a bejegyzés, gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

0 Tovább

Epres szelet

Éveken keresztül jártunk családilag a közeli "Szedd Magad" eperföldjeire és minden évben több 10 kg gyümölcsöt sikerült előbb-utóbb "összegubiznunk". Nagyon jó kis program volt, de azért emlékszem, hogy nem mindig volt őszinte a mosolyom az 50 fokban, nyakig epresen. Ahogy a nagyszüleim idősödtek és nekünk is egyre több dolgunk lett, új alternatívát kellett keresnünk az eper beszerzésére. Egyszerűen sem idő sem energia nem maradt arra, hogy fél napokat kint töltsünk az eperföldön, majd még be is főzzük, el is rakjuk a gyümölcsöt. Természetesen mindkét Nagypapám lelkesen nevelgeti a kis eperpalántákat a veteményesben, de sajnos ez a mennyiség kb. az 1%-át fedezi csak a nagycsalád fogyasztásának. Szerencsére Mama nagyon szemfüles és mindig talál egy jó kis termelőt, akitől nagyon olcsón be tudjuk szerezni a több 10 kg-nyi gyümölcsöt. Idén sikerült leversenyeznem és gyönyörű epreket szereztem egy helyi termelői csoporton keresztül. Telepakoltuk a mélyhűtőt és főztünk egy csomó lekvárt is, de persze az eper frissen az igazi, így nem egy és nem kettő epres sütit sütöttem az elmúlt napokban. Íme az egyik. :) 

tojás cukor liszt kakaópor kakaó sütőpor piskóta édességek eper tejföl habtejszín zselatinfix eperlekvár

Hozzávalók a piskótához:

3 tojás

3 ek cukor

3 ek liszt

1 ek kakaópor

1 csipet só

fél csomag sütőpor

tojás cukor liszt kakaópor kakaó sütőpor piskóta édességek eper tejföl habtejszín zselatinfix eperlekvár

Hozzávalók a krémhez:

2 dl habtejszín

3 dl tejföl

1 csomag zselatinfix

4 ek eperlekvár

20 dkg eper

1 csomag átlátszó tortazselé

tojás cukor liszt kakaópor kakaó sütőpor piskóta édességek eper tejföl habtejszín zselatinfix eperlekvár

Elkészítés:

A sütőt melegítsd elő 200 fokra és bélelj ki sütőpapírral egy 20x30-as tepsit.

A tojásokat válaszd ketté, és a fehérjét verd habbá egy csipet sóval.

A sárgáját jó alaposan dolgozd össze a cukorral és a vaníliás cukorral, majd szitáld bele a sütőporral és a kakaóval elkevert lisztet.

Óvatosan forgasd bele a tojásfehérje habot, de vigyázz, nehogy összetörjön.

Egyengesd el a tésztát a tepsibe, majd süsd a piskótát aranybarnára. (kb. 10 perc)

Míg sül a piskóta, a habtejszínt kezd el felverni, majd közben add hozzá a zselatinfixet.

Ha jó kemény a hab, forgasd bele a tejfölbe, majd add hozzá az eperlekvárt is.

Az eprek egy részét tedd félre a díszítéshez, a többit pedig aprítsd fel, majd ezt is add a krémhez.

Ha kész a piskótád, meleg helyen, letakarva, hagyd kihűlni, majd húzd le róla a sütőpapírt, és tedd vissza a tepsibe.

Kanalazd rá a krémet, majd rakd ki a tetejét eper szeletekkel.

Készítsd el a tortazselét a csomagoláson lévő használati utasítás szerint, majd öntsd rá a sütire. Sajnos nekem egy kicsit felkeverte a krémet, ezért érdemes előtte picit lehűteni a sütit.

tojás cukor liszt kakaópor kakaó sütőpor piskóta édességek eper tejföl habtejszín zselatinfix eperlekvár

Tipp: Érdemes a fogyasztás előtti este elkészíteni, hogy másnap könnyű legyen szeletelni.  


Ha tetszett a bejegyzés, nézz körül facebookon és instagramon is. 

0 Tovább

Epres szívecske linzer Valentin-napra

Továbbra sem vagyok különösebben oda a Valentin-napért, éppen ezért általában csak sütök valami finomat a Férjnek. Szerencsére Gy. sem erőlteti túl ezt a romcsi vonalat. Azért tegnap este nagyon cuki volt, mikor megpróbálta elmagyarázni Milán Babának, -a lássuk be kissé egyoldalú beszélgetésük alatt - hogy mit is ünneplünk (már aki) ilyenkor. Gy. meséje szerint, ezen a napon, megajándékozzuk azt, akit szeretünk. Baba nyelvre lefordítva: Apa hoz Anyának virágot, Anya meg süt Apának sütit. (Utóbbi kb. hetente 2x előfordul, de ez a történet szempontjából lényegtelen.) Gy. elmondta, hogy Milán Baba sajnos még ebből a körből kimarad, - egyenlőre áthidalhatatlan fizikai akadályok végett - de Gy. biztosította, hogy ettől még nagyon szeretjük és nagyon várjuk, hogy megérkezzen. Jövőre már hárman valentinozunk! :)

Ti kit ajándékoztok meg idén? 

liszt porcukor vanília tojás vaj eperlekvár linzer aprósütemény édességek valentin-nap

Hozzávalók:

125 g puha vaj

50 g porcukor

1 tojás

2 kk vanília aroma

225 g liszt

eperlekvár (kb. egy kis üveg fele)

liszt porcukor vanília tojás vaj eperlekvár linzer aprósütemény édességek valentin-nap

Elkészítés:

A puha vajat keverd ki a porcukorral, majd add hozzá a tojást és a vanília aromát. 

Adagold a vajas-cukros keverékhez a lisztet és jó alaposan gyúrd össze.

Csomagold folpackba és tedd minimum 1 órára hűtőbe.

Közben készítsd elő a kiszúró formákat, 1-2 sütőpapírral kibélelt tepsit és egy lisztezett gyúródeszkát sodrófával.

Nyújtsd ki a tésztát kb. fél cm vastagra és szúrj ki belőle tetszőleges mintákat. Nálam most a szívecske játszik a V-nap miatt.

Szúrd ki kisebb kiszúróval a kiszaggatott sütik felének közepét. Ez lesz majd a linzer teteje. :)

A maradék tésztát gyúrd össze és ismételd meg a fentieket.

A sütőt melegítsd elő 180 fokra és rakosgasd a linzereket sütőpapíros tepsire.

Süsd őket kb. 10 percig.

Ha kihűltek, kend meg a teli sütiket eperlekvárral és helyezd rájuk a tetőket.

Rendezd tálcára és díszítésként szórj rájuk porcukrot.

liszt porcukor vanília tojás vaj eperlekvár linzer aprósütemény édességek valentin-nap

Tipp: Ha ajándéknak szánod, tedd a sütiket egy cuki dobozba vagy egy csinos zacskóba. :)

Ha tetszett a bejegyzés, gyere facebook-ra és instagram-ra is, így nem maradsz le az újabb posztokról.

További Valentin-napi ötleteket pedig itt találsz:

Csokis-Smarties-os Cookies

Meggyes-Csokis Pohárkrém

Epres-csokis brownie

0 Tovább

Mama Zserbója

Akik az elmúlt hetekben követték az oldalt, már megszokhatták, hogy az adventi naptáramban, nagyrészt nem a hagyományos karácsonyi receptek szerepeltek. Mára azonban egy igazi klasszik desszertet hoztam, ami szerintem a családok 90%-nak a karácsonyi asztalán megtalálható. Ráadásul ez a recept Nagymamám egy régi szakácskönyvéből származik.  Még a 70-es években kapta Nagypapámtól (nagyonromcsi :D). Persze az évek során kicsit átalakította, de az eredeti leírást is őrzi még. Nézzük is meg közelebbről ezt a süteményt! :)

Mindenki tudja, hogy a jó zserbót a csoki, dió, baracklekvár, na és persze a tészta megfelelő aránya teszi igazán kitűnővé. Itt szerintem tényleg nem érdemes kispórolni az alapanyagokat, mert a végén egy boltihoz hasonló, száraz süteményt kapunk. Persze ízlések és pofonok, de nálunk az omlós tésztához, kizárólag sárgabaracklekvár, étcsokoládémáz és teméntelen sok dió kerülhet.

Ami fontos még, hogy ezt a sütit nyugodtan készítsük el néhány nappal korábban, mert minél többet áll (nyilván bizonyos keretek között), annál puhább és komplettebb lesz a végeredmény. Megjegyzem, hogy népszerűsége nagy valószínűséggel az előbbiből is fakadhat. :)

édességek karácsony advent adventi naptár csokoládé étcsokoládé dió barack baracklekvár sárgabarack

Hozzávalók a tésztához:

60 dkg liszt

30 dkg vaj

8 dkg cukor

3-4 ek 20%-os tejföl

2,5 dkg élesztő

3 tojássárgája

1 csipet só

Hozzávalók a töltelékhez:

60 dkg dió

20 dkg porcukor+vaníliás cukor

1 nagy üveg sárgabaracklekvár

2 tábla étcsokoládé+pici olaj

0,5 dl sütőrum (ízlés szerint több-kevesebb)

édességek karácsony advent adventi naptár csokoládé étcsokoládé dió barack baracklekvár sárgabarack

Elkészítés:

A tészta összegyúrásával kezdjük. Ehhez a lisztet szitáld egy nagy tálba, morzsold össze a vajjal.

Add hozzá a cukrot, majd mehet bele a tejöl is. A tejfölös részhez morzsold hozzá az élesztőt.

Végül mehet bele a tojássárgája és a csipet só is.

Gyúrd addig, míg könnyű tésztát nem kapsz.

Tiszta konyharuhával takard le, majd meleg helyen pihentesd fél órát.

A töltelékhez a rumot és a lekvárt egy lábosban melegítsd össze.

A diót, a porcukrot és a vaníliás cukrot szintén keverd össze.

Bélelj ki sütőpapírral egy nagy tepsit és melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

Ezt követően jöhet a rétegezés!

A tésztát oszd el négy egyenlő részre, majd egyesével nyújtsd jó vékonyra a lapokat.

Az első lapot tekerd fel a nyújtófádra, így könnyen át tudod helyezni a sütőpapíros tepsidre.

Kend meg jó alaposan lekvárral, majd szórd meg a diós töltelékkel. Folytasd míg az utolsó lap is felkerül a sütire.

A tetejét kend meg tejjel, majd egy villával szurkáld meg.

Süsd kb. 20-25 percig.

Ha kihűlt (2-3 óra kell neki), jöhet a csokimáz. Olvaszd fel vízgőz fölött a kockára tört étcsokit, egy löttyintésnyi olajjal. (Ez azért kell, hogy szép fényes legyen.)

Ha felolvadt, csurgasd a sütire és egy lapos késsel kend szét a bevonatot, hogy mindenhol érje.

Hűvös helyen hagyd állni minimum egy napot, majd fel is szeletelheted a süteményt.

édességek karácsony advent adventi naptár csokoládé étcsokoládé dió barack baracklekvár sárgabarack

Jó hír, hogy akár szilveszterig is eláll.

További ünnepi süti receptekért kattints az adventi naptáramra, illetve nézz körül facebookon és instagramon is.

0 Tovább

Lekváros csillagok

 Nem vagyok oda kifejezetten az aprósüteményekért (még az esküvőmön is az utolsó pillanatban gondoltam meg magam és rendeltem egy jó adagot), de a Karácsony nálunk nem telhet el, e nélkül a lekváros csillag nélkül. Szerintem nem is a süti, ami igazán nélkülözhetetlen, hanem maga a sütés, az elkészítés folyamata:

Mindig megbeszéljük előre Anyával, hogy mikor állunk neki a nagy süti projektnek. Anya megígéri, hogy begyúrja a tésztát, ezzel szemben, mire odaérek valószínűleg még néhány hozzávaló is hiányzik. Ilyenkor lecsattogok a Mamához kuncsorogni egy kis porcukrot (még, jó, hogy az alsó szinten lakik), majd próbálom sürgetni a tészta összeállítását. Persze nem lehet ám, csak úgy nekiveselkedni, mert pihentetni kell egy kicsit a hűtőben, de ez nem is baj, mert a formákat Anya tavaly óta nem használta, így azokat is elő kell túrnom valahonnan a poros fiók mélyéről. Ilyenkor már a vérnyomásom kezd a magasba szökni, de amint kinyújtjuk és kisszagatjuk az első adagot, kezd visszakúszni az eredeti tartományba. Persze az időzítős sütő ellenére is sikerül megégetnünk jó pár szemet+szépen lassan előkerül Apa, Gy. és a tesóim is, akik amint kisül egy adag, el is tüntetik a nagy részét. Mi hiába számolgatjuk kétségbeesetten az alsó és felső csillagokat, tök felesleges, mert a végén úgy sem stimmelnek a számok. :D Hogy lekössük a férfiakat előszedjük a lekvárokat, tegyék hasznossá magukat és kenjék szépen meg a sütiket. Így persze még rosszabb lesz a helyzet, mert még finomabbak lekvárral a csillagok, még gyorsabban fogy tehát a süti. Némi vigasz, hogy azért valamennyi szokott maradni a karácsonyi asztalra is! :D

karácsony édességek aprósütemény lekvár tojás vaj liszt porcukor keksz citrom baracklekvár advent adventi naptár

Hozzávalók:

25 dkg finomliszt

12 dkg vaj

8 dkg porcukor

1 tojás sárgája

1 kk citromlé

1 citrom reszelt héja

+lekvár (én a sárgabarackot szeretem hozzá a legjobban)

karácsony édességek aprósütemény lekvár tojás vaj liszt porcukor keksz citrom baracklekvár advent adventi naptár

Elkészítés:

A lisztet morzsold el a hideg vajjal, majd szitáld hozzá a porcukrot is.

Jöhet hozzá a tojás sárgája és a citrom is.

Gyors mozdulatokkal gyúrd össze az egészet. Ha nagyon nem állna össze, adj hozzá még 1-2 ek citromlét vagy hideg vizet.

Csomagold folpackba és tedd hűtőbe minimum 1 órára, de akár egy egész éjszakára is.

Melegítsd elő a sütőt 180 fokra és készíts elő 2-3 sütőpapírral bélelt tepsit.

Lisztezett deszkán nyújtsd ki a tésztát néhány mm vékonyra, majd szaggass belőle csillagokat vagy más neked tetsző formát.

A kiszaggatott csillagok felének közepét szúrd ki egy kisebb formával.

Süsd őket kb. 5-7 percig. Amint érzed, hogy illata van a sütinek, már vedd is ki, mert nagyon gyorsan megégnek.

A kihűlt csillagokat kend meg lekvárral, majd nyomd rá a kilukasztott csillagokat tetőnek.

Tipp: A kisült tészta csillagokat néhány napig eltarthatod sütis dobozban is. A vendégség előtti este - vagy akár aznap délelőtt - már csak meg kell kenni lekvárral a sütiket. Pepecselősnek tűnik, de ez a folyamat már gyorsan készen van. Ha sokkal hamarabb megkened lekvárral, a tészta - vékonysága miatt - nagyon átázik. Mi frissen szeretjük, de persze ízlések és pofonok. Érdemes kísérletezni! :)

További ünnepi süti receptekért kattints az adventi naptáramra, illetve nézz körül facebookon és instagramon is.

0 Tovább

Főzni jó sütni még jobb

blogavatar

Sziasztok, Dóri vagyok a blog írója. Ha olyan recepteket és ötleteket keresel, amiket könnyen, gyorsan, kevés tapasztalattal is el tudsz készíteni, olvass tovább! Vigyázat, desszertek túlerőben! :) Jó sütés-főzést!

Legfrissebb bejegyzések

Címkefelhő

édességek (173),tojás (129),liszt (118),cukor (116),vaj (76),tej (66),vendégvárók (49),joghurt (49),tejföl (48),sütőpor (48),citrom (47),karácsony (45),fincsi ebédek (45),hagyma (42),sajt (40),ráérős reggelik (39),advent (39),csokoládé (39),túró (38),kakaópor (37),adventi naptár (36),olaj (36),habtejszín (36),paradicsom (35),fahéj (33),eper (32),rohanós vacsorák (32),tejszín (32),narancs (31),fokhagyma (31),gyors muffinok (30),porcukor (29),barack (28),bazsalikom (27),krumpli (27),mascarpone (25),meggy (25),csoki (25),leveles tészta (24),vaníliás cukor (24),vanília (24),étcsokoládé (23),sonka (22),dió (20),pohárkrémek (20),húsvét (19),ribizli (18),málna (18),lekvár (18),(18),répa (17),élesztő (17),alma (16),keksz (16),kakaó (15),leves (15),snidling (14),szeder (14),saláta (14),pite (14),puding (13),őszibarack (13),piskóta (13),sárgabarack (13),fehércsoki (13),kolbász (12),petrezselyem (12),oregánó (12),gyümölcs (12),muffin (12),szegfűszeg (12),krémsajt (12),kókusz (12),paradicsomszósz (11),étcsoki (11),kukorica (11),gasztroajándék (10),görög joghurt (10),áfonya (10),bonbon (10),csirkemell (10),paprika (10),bors (10),zöldfűszer (10),spenót (9),majonéz (9),méz (9),brownie (9),lilahagyma (9),tészta (9),rozmaring (9),olívaolaj (9),torta (8),póréhagyma (8),dekorcukor (8),sajtkrém (8),sütőtök (8),mustár (8),krémleves (8),halloween (8),banán (8),cseresznye (8),zabpehely (8),kókuszreszelék (8),rétes (8),kelttészta (7),mák (7),palacsinta (7),medvehagyma (7),szilva (7),újhagyma (7),ánizs (6),aszalt áfonya (6),bor (6),farsang (6),trüffel (6),anyák napja (6),likőr (6),tejcsokoládé (6),szódabikarbóna (6),chili (6),kaliforniai paprika (6),ricotta (6),fánk (6),rugelach (6),baracklekvár (6),fehércsokoládé (6),tök (5),rizs (5),levendula (5),hidegtál (5),csoki pasztilla (5),pogácsa (5),szalonna (5),mandula (5),kávé (5),marcipán (5),babapiskóta (5),réteslap (5),uborka (5),görögjoghurt (5),burgonya (5),fehérbor (5),olívabogyó (5),pizza (5),gyorsvacsi (5),nutella (5),kandírozott narancs (4),bacon (4),mogyoró (4),sajttorta (4),vanília aroma (4),zabkeksz (4),borsó (4),valentin-nap (4),cukkini (4),mandarin (4),zselatinfix (4),erdei gyümölcs (4),körte (4),cheesecake (4),káposzta (4),csirke (4),kivi (4),szalámi (4),barnacukor (4),eperlekvár (4),gyümölcskenyér (4),zöldség (4),menta (4),kefír (3),gesztenye (3),Rohanós vacsorák (3),mozzarella (3),chili paprika (3),csicseriborsó (3),tócsni (3),gofri (3),fetasajt (3),étkezési keményítő (3),virsli (3),aprósütemény (3),blogkóstoló (3),besamel (3),mézeskalács fűszerkeverék (3),tortazselé (3),szülinap (3),aszalt gyümölcs (3),mézeskalács (3),befőzés (3),búzadara (3),mazsola (3),citromfű (3),kávétejszín (3),ehető ajándék (3),lekvárfőzés (3),fondant (3),szezámmag (3),darált hús (3),tortilla (3),torma (3),vöröshagyma (3),amerikai palacsinta (3),brokkoli (3),mexikói (3),csiga (3),víz (3),rum (3),linzer (3),kalács (3),pirospaprika (3),lepény (3),mártogatós (3),lasagne (3),olajbogyó (3),cékla (3),szilveszter (3),pizzaszósz (3),feta (2),alaplé (2),zöldborsó (2),knorr (2),parmezán (2),majoranna (2),promóció (2),vodka (2),keményítő (2),szerecsendió (2),fagyi (2),kuglóf (2),ananász (2),ételfesték (2),müzli (2),zselatin (2),margarin (2),raffaello (2),fehér csokoládé (2),gyümölcsrizs (2),bukta (2),fagylalt (2),jégkrém (2),nyaralás (2),csokikrém (2),mogyorókrém (2),aszalt szilva (2),penne (2),magyarprovence (2),dzsemfix (2),salsa szósz (2),levendulabirtok (2),pálinka (2),grillcsirke (2),pasztilla (2),turmix (2),cheesecake brownie (2),oreo keksz (2),linzertészta (2),sütipecsét (2),gyerekek (2),Édességek (2),tejszínhab (2),tésztasaláta (2),szörp (2),jalapeno (2),teljes kiőrlésű liszt (2),bab (2),készülődés (2),zsömle (2),darált keksz (2),mozarella (2),zsír (2),töltött tojás (2),chorizo (2),pizzagolyó (2),zserbó (2),Gyors muffinok (2),pesto (2),aszalt paradicsom (2),gyümölcskosárka (2),feta sajt (2),füstölt sajt (2),juhtúró (2),kókusztej (2),lime (2),cukormáz (2),smoothie (2),curry (2),bögrés (2),zsemlemorzsa (2),alkohol (2),gyors vacsorák (2),ehető ajándékok (2),hamburger (2),meggybefőtt (2),bodza (2),balzsamecet (2),piskótatekercs (2),bodzaszörp (2),sűrített tej (2),pompos (2),háztartásikeksz (1),vaníliarúd (1),mézeskalácsfűszer (1),graham liszt (1),barna cukor (1),baileys (1),körözött (1),sütésnélkül (1),író (1),narancslé (1),blondie (1),kevert (1),karfiol (1),besamel mártás (1),füge (1),bögrés sütemény (1),aranygaluska (1),rumaroma (1),fügelekvár (1),túró rudi (1),kínai (1),szójaszósz (1),kakaóscsiga (1),töltött krumpli (1),pillecukor (1),lasagne tészta (1),hidegtálak (1),szilvalekvár (1),mézeskalács fűszer (1),vanília puding (1),puncs puding (1),méteres kalács (1),tejberizs (1),maszatolós torta (1),clafoutis (1),barackpüré (1),krumplilángos (1),gnocchi (1),vörös áfonya (1),mexikói alap (1),kávélikőr (1),húsleves alaplé (1),pirítós (1),túrós batyu (1),túrós táska (1),tejpite (1),cseresznye lekvár (1),mérésnélkül (1),bögréssüti (1),nektarin (1),nyár (1),tejpor (1),raffaello golyó (1), (1),citromsav (1),levendulás (1),rétesliszt (1),psikóta (1),tejcsoki (1),vonat (1),gyertya (1),nudli (1),tiramisu (1),vaníliás pudingpor (1),szóda (1),barackpálinka (1),knorr 100%természetesalapok (1),trnd (1),vanília kivonat (1),főzőkrém (1),aprósüti (1),édesség (1),chilis bab (1),bögrés süti (1),knorr 100% természetes alapok (1),bolognai (1),zödfűszer (1),daráltkeksz (1),monoszló (1),masni (1),moszonló (1),kiszúró (1),mogyoróvaj (1),erőspaprika (1),császármorzsa (1),gesztenye massza (1),ehetőajándék (1),aszaltsárgabarack (1),aszaltbarack (1),aszaltgyümölcs (1),kenyér (1),kruton (1),denevér (1),saj (1),gorgonzola (1),lila hagyma (1),citromlé (1),narancslekvár (1),vajkrém (1),barbérlevél (1),koriander (1),ballagás (1),ciabatta (1),hawaii (1),bevonat (1),tahini (1),munkaebéd (1),Ráérős reggelik (1),Vendégvárók (1),hús (1),töltelék (1),eperszósz (1),karaj (1),habfixáló (1),mákosguba (1),kapcsolat (1),paradicsomkonzerv (1),lecsó (1),bográcsozás (1),szalonnasütés (1),csilipaprika (1),csokipasztilla (1),bagett (1),kuszkusz (1),grillezés (1),velence (1),savanyúság (1),kovászos uborka (1),teszínhab (1),gyömölcs (1),pizzafeltét (1),csokiszósz (1),töltött hús (1),olaszrizling (1),quesadilla (1),nachos (1),penne (1),sonkatekercs (1),töltött karaj (1),áfonyalekvár (1),reggeli (1),borkóstoló (1),képviselő fánk (1),gyümölcslé (1),képviselőfánk (1),zöldbab (1),koktél (1),buli (1),rukkola (1),krém (1),muffinok (1),smarties (1),zselé (1),Anyák Napja (1),csokiskeksz (1),street food (1),hamburgerhús (1),ketchup (1),grillkolbász (1),cookies (1),vacsora (1),kelt tészta (1),tavasz (1),sztrapacska (1),péksütemény (1),csokissüti (1),hámozott paradicsom (1),panír (1),paradicsom püré (1),aprósütemények (1),sós aprósütemények (1),karácsonyi ebéd (1),ebédmenü (1),desszert (1),főétel (1),zeller (1),tárkony (1),jelmez (1),gumicukor (1),dekoráció (1),kifli (1),krumplifánk (1),mákos guba (1),aszalvány (1),kandírozott gyümölcs (1),rizskoch (1),avokádó (1),szaloncukor (1),sárgarépa (1),fehérrépa (1),karalábé (1),zeller (1),étcsokokoládé (1),gesztenyemassza (1),majonézes burgonya (1),franciasaláta (1),zöldségkeverék (1),fatörzs (1),bejgli (1),hab (1),szósz (1),salsa (1),krumplipüré (1),köret (1),túrókrém (1),ragu (1),sertéslapocka (1),lapocka (1),sertés (1),VKF (1),pulykamell (1),rántott (1),panírozás (1),rántott tök (1),steak burgonya (1),SAD! (1),ősz (1),vörösbor (1),kakaós csiga (1),meggylekvár (1),kandírozott narancshéj (1),almáspite (1),tökfaragás (1),olíva bogyó (1),sütögetés (1),köménymag (1),lilakáposzta (1),pizzás csiga (1),sajtos roló (1),kacsacomb (1),kacsa (1),ecet (1),párolt lilakáposzta (1),churros (1)

Utolsó kommentek