Nem tudok én sem csukott szemmel elmenni az Oreo kekszes őrület mellett, így hoztam Nektek egy szupergyors, szuperfincsi és szupermutatós pohárkrémet. 

eper oreo keksz habtejszín mascarpone pohárkrémek

Hozzávalók:

-100 g mascarpone

-200 g habtejszín

- 2-3 ek porcukor

- 150 g oreo keksz

- 100 g eper

Elkészítés:

Elsőként a tejszínt verd kemény habbá a cukorral, majd óvatosan forgasd bele a mascarponet. 

Tegyél félre néhány kekszet a díszítéshez, majd a többit törd kisebb darabokra. Az epret is aprítsd össze. 

Készítsd elő a poharakat, majd szórd a keksztöredékek felét az aljukra.

Erre kanalazz a mascarpone krémből, majd szórj a tetejére egy kevés epret.

Ismét jöhet a keksztörmelék, a mascarpone, végül a tetejét díszítsd a maradék oreoval és eperrel.

Tipp: Eper helyett szederrel, málnával, szamócával vagy akár ribizlivel is működhet. 

Ha van kedvetek látogassatok el a facebook oldalamra is!