A nők nagyrészétől eltérően engem nem hoz lázba egy gyönyörű rózsacsokor vagy egyéb más virágköltemény. Az esküvőnkre is az utolsó időszakban rendeltem meg a virágokat és mondanom sem kell, hogy nem extráztam túl. Ellenben egy jó nagy csokor medvehagyma vagy egy cserép fűszernövény már inkább a kedvemre való. Nagyon örültem, mikor a férjem a napokban 4 csokor medvehagymával állított haza, de azért elgondolkodtam, hogy mit fogok ekkora adaggal kezdeni. Íme az első csokor sorsa: 

medvehagyma túró tejföl ráérős reggelik krém

Hozzávalók:

25 dkg túró

4 ek tejföl

1 csokor medvehagyma

1 kk só, őrölt bors

1 kk dijoni mustár

Elkészítés:

A túrót jó alaposan keverd össze a tejföllel és a mustárral.

A medvehagymát mosd meg, vágd apróra, majd add hozzá a túrós masszához.

Ízesítsd sóval, borssal.

Tálald friss péksüteménnyel és tavaszi zöldségekkel.

A fb oldalamhoz klikk ide