A nők nagyrészétől eltérően engem nem hoz lázba egy gyönyörű rózsacsokor vagy egyéb más virágköltemény. Az esküvőnkre is az utolsó időszakban rendeltem meg a virágokat és mondanom sem kell, hogy nem extráztam túl. Ellenben egy jó nagy csokor medvehagyma vagy egy cserép fűszernövény már inkább a kedvemre való. Nagyon örültem, mikor a férjem a napokban 4 csokor medvehagymával állított haza, de azért elgondolkodtam, hogy mit fogok ekkora adaggal kezdeni. Íme az első csokor sorsa:
Hozzávalók:
25 dkg túró
4 ek tejföl
1 csokor medvehagyma
1 kk só, őrölt bors
1 kk dijoni mustár
Elkészítés:
A túrót jó alaposan keverd össze a tejföllel és a mustárral.
A medvehagymát mosd meg, vágd apróra, majd add hozzá a túrós masszához.
Ízesítsd sóval, borssal.
Tálald friss péksüteménnyel és tavaszi zöldségekkel.
A fb oldalamhoz klikk ide.
Utolsó kommentek