Az egyik német diszkontáruházban már többször vettem vödrös kiszerelésű krémsajtot. Általában ezt a terméket használom a sajttortákhoz és a rugelach-hoz is. A múltkor találtam ugyanitt kisebb kiszerelésű, de füstölt ízesítésű krémsajtot, ami rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Mondjuk pont annyi ideig, amíg megvettem és betettem a hűtőbe, majd 1-2 hét múlva rácsodálkoztam, hogy: "Jéééé, ilyen is van otthon?" Mivel eléggé közel volt a lejárati dátum, gyorsan ki kellett belőle találnom valamit. Hát ez lett belőle: 

kaliforniai paprika paprika snidling petrezselyem krémsajt tejföl Ráérős reggelik

Hozzávalók:

250 g füstölt sajtos krémsajt

100 g tejföl

1 nagy csokor snidling

1 nagy csokor petrezselyem

1 db piros kaliforniai paprika

1 kk só, frissen őrölt bors

kaliforniai paprika paprika snidling petrezselyem krémsajt tejföl Ráérős reggelik

Elkészítés:

A paprikát kockázd fel, a snidlinget és a petrezselymet aprítsd össze.

A sajtkrémet keverd össze a tejföllel, majd szórd bele a zöldfűszereket, és ízesítsd sóval, borssal.

Alaposan keverd össze, majd tálald friss péksüteménnyel és zöldségekkel.

ui.: Még a húsimádó férjemnek is bejött reggelire, úgyhogy tényleg érdemes kipróbálni. 

Ha van kedved, gyere facebook-ra és instagram-ra is.