Mindig gondba vagyok, hogy mi az, amit magammal tudok vinni a munkahelyemre ebédre, hiszen olyan ételnek kell lennie, ami jól szállítható, előre, gyorsan, könnyen elkészíthető, viszonylag egészséges és lehetőleg nem kell megmelegíteni. A következő recept egyik nagy kedvencem, próbáljátok ki Ti is! :)

paradicsom kuszkusz fetasajt citrom csicseriborsó gyorsvacsi munkaebéd fincsi ebédek

Hozzávalók:

200 g kuszkusz

100 g fetasajt

100 g csicseriborsó (üveges)

250 g koktél paradicsom

1 citrom leve

só, néhány tekerésnyi őrölt bors

Elkészítés:

A kuszkuszt készítsd el - sós vízben - a csomagoláson található utasítás szerint. 

A fetasajtot vágd kisebb kockákra, a csicseriborsót szűrd le, a paradicsomokat pedig felezd el. 

Várd meg míg kihűl a kuszkusz, szórd rá a csicseriborsót, paradicsomot, fetasajtot, majd borsozd meg, végül facsarj rá egy kevés citromlét. 

Kb. 4 kisebb adag lesz belőle.

Tipp: Egy marék rukkola jót tenne neki!